Pokračovaním v používaní našich webových stránek vyjadřujete svůj souhlas s používáním souborů cookie v souladu s Pravidly ochrany soukromí

Nastavení Přijmout vše

Kdy?
2

Osoby

  • Dospělí

    2

  • Děti

    0

Filtry

  • Stravování

  • Typ ubytování

  • Vybavení

  • Aktivity

  • 0 m

    3 000 m

Objevte kouzlo Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio

Leží ve výšce 1 550 metrů nad mořem, je obklopené nádhernou přírodou a panoramatickými výhledy na majestátní pohoří Brenta. Středisko, které je oblíbené jak mezi sportovními nadšenci, tak i těmi, kdo hledají relaxaci a luxusní zážitky. Madonna di Campiglio.

Madonna di Campiglio je jedním z nejprestižnějších a nejkrásnějších lyžařských středisek v Itálii, nacházející se v srdci Dolomit v regionu Trentino

 

Je propojeno s dalšími středisky, jako jsou Pinzolo a Folgarida-Marilleva, čímž vytváří obrovskou lyžařskou oblast s více než 150 kilometry sjezdovek. Lyžaři si mohou vybrat mezi sjezdovkami pro začátečníky, středně pokročilé i zkušené lyžaře.

 

Najdete zde moderní vleky a lanovky, které zajišťují rychlou a pohodlnou přepravu po celém areálu.  Pro zkušené lyžaře je tu slavná černá sjezdovka Spinale Direttissima, která je jednou z nejprudších a nejnáročnějších v oblasti. Svým prudkým sklonem a rychlým sestupem nabízí skvělý adrenalinový zážitek. 

 

Madonna di Campiglio je známá tím, že hostí prestižní závody ve světovém poháru v alpském lyžování, včetně ikonického nočního slalomu na sjezdovce 3-Tre, kde závodili takoví velikáni jako Alberto Tomba nebo Marcel Hirscher.

Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio

Lyže, snowboard, běžky, skialp, sněžnice..

Madonna di Campiglio nabízí snowparky s různými překážkami, halfpipe a skoky, které lákají freestylery a snowboardisty. Snowpark Ursus na Passo Grostè je jedním z nejlepších snowparků v Alpách.

 

Pro milovníky běžeckého lyžování je tu připraveno několik tras s krásnými výhledy na Dolomity a lesy v oblasti Val Rendena. Trať Campo Carlo Magno je ideální volbou.

 

Pokud nejste fanouškem lyžování, můžete si vyzkoušet turistiku na sněžnicích, která vám umožní objevovat zimní krajinu v tichu a klidu. Mnohé trasy vás zavedou do míst, kam se jinak lyžaři nedostanou.

 

Madonna di Campiglio je také známá svými lázeňskými hotely a wellness centry, kde si můžete odpočinout po náročném dni na sjezdovce. Nabízí sauny, termální koupele a masáže.

Aprés-ski 

Středisko má také bohatou nabídku aprés-ski aktivit. Můžete navštívit stylové bary, tradiční italské restaurace nebo luxusní gurmánské podniky, kde si vychutnáte speciality místní kuchyně, jako jsou polenta, sýry nebo vynikající vína z oblasti Trentino.

Madonna di Campiglio

piknik na svahu v Madonna di Campiglio

Zimní sporty a zážitky pro celou rodinu

Madonna di Campiglio je skvělým místem i pro rodiny s dětmi. Středisko nabízí lyžařské školy, dětské parky a mnoho aktivit pro ty nejmenší. Nechybí ani zábavné programy mimo sjezdovky, jako je sáňkování, bruslení na kluzišti nebo jízda na koních tažených saních.

Jak se tam dostat?

Do Madonna di Campiglio se dostanete snadno jak autem, tak veřejnou dopravou. Nejbližší letiště jsou v BolzanuVeroně a Miláně. Vlakem můžete přijet do Trenta nebo Bolzana, odkud jsou k dispozici autobusové spoje přímo do střediska.

Vybrané TOP lyžařské pobyty

Vyberte si z nabídky zimních lyžařských pobytů pro vaši zimní dovolenou v Itálii

Nejnovější články

Sledujte náš FB, najdete zde aktuální informace z Itálie a tipy pro vaší dovolenou