Pokračovaním v používaní našich webových stránek vyjadřujete svůj souhlas s používáním souborů cookie v souladu s Pravidly ochrany soukromí

Nastavení Přijmout vše

14.06-28.06
2

Osoby

  • Dospělí

    2

  • Děti

    0

Filtry

  • Stravování

  • Typ ubytování

  • Vybavení

  • Aktivity

  • 0 m

    3 000 m

Dovolená Comacchio Itálie

V lokalitě Comacchio nabízíme celkem 21 možnosti ubytování:
hotel (3), apartmán (15), kemp (3)

Recenze Comacchio

Vigna sul Mar Camping Village
Vigna sul Mar Camping Village

Skvělá dovolená, klidný rodinný kemp, noční klid od 23.00, Luxusní jsou náramky, kde nabijete pro celou rodinu kredit, a už nemusíte řešit kam dávat peníze, když pro něco jdete nebo jedete. Díky, maximální spokojenost, příště zase a rádi...

Daniel Prokop, Velká Hleďsebe ČR,
Residence Oasi - Spiaggia Romea
Residence Oasi - Spiaggia Romea

Krásná dovolená na okouzlujícím místě. Pro děti je toto místo naprosto ideální - úžasný dětský bazén, dvě hřiště, mírné moře, čistá písečná pláž.

Veronika Kupková, Praha 4 ČR,
Residence Pomposa
Residence Pomposa

Sice poněkud dražší apartmán, ale s kvalitními službami. Nějak jsem nepochopil jaký je rozdíl mezi Casa Vacanza a Casa Vacanza superior.

Jiří Žiška, Rostěnice-Zvonovice ČR,
Residence Oasi - Spiaggia Romea
Residence Oasi - Spiaggia Romea

Celkově naprostá spokojenost. Letovisko je blízko moře, pláž patří jen k tomuto letovisku, plážová lehátka v ceně pobytu, jsou zde cyklostezky, možnost zapůjčení kol. Výborné je sladkovodní jezero. Čekali jsme že zde bude hodně komárů díky tomuto jezeru - takřka naprosto žádní - pravidelně v podvečer stříkali stromy a nedaleké louky proti komárům. Možnost vyjížďky na koních, beachvoleyballová hřiště, košíková, dva tenisové kurty - vše v ceně. Trochu zklamáním bylo spaní na rozkládacím lůžku pro děti. Dalo se vydržet, ale vzhledem k prostoru se muselo každý večer lůžko rozdělat. V bazéně není povinná koupací čepice - tak jako v ostatních letoviscích poblíž. Stále animační programy, dovolená super, mohu doporučit.

Martin Dašek, Česká Třebová ČR,
Residence Pomposa
Residence Pomposa

Nebylo zde mnoho cizinců, spíše se jednalo o italské občany, Zažili jsme množství komárů, kteří otravovali večer při nočním životu. Ale ubytování bylo proti komárům dobře a účelně zabezpečeno. Jinak se nám vše líbilo a byla to pěkná dovolená.

Klient, ČR,

Aktuální TOP nabídky

Objevte naše nejlepší dovolenkové nabídky!