Pokračovaním v používaní našich webových stránek vyjadřujete svůj souhlas s používáním souborů cookie v souladu s Pravidly ochrany soukromí

Nastavení Přijmout vše

14.06-28.06
2

Osoby

  • Dospělí

    2

  • Děti

    0

Filtry

  • Stravování

  • Typ ubytování

  • Vybavení

  • Aktivity

  • 0 m

    3 000 m

Dovolená Jesolo Itálie

V lokalitě Jesolo nabízíme celkem 219 možnosti ubytování:
hotel (110), apartmán (112), kemp (1)

Recenze Jesolo

Residence Apollo
Residence Apollo

Lido di Jesolo určitě doporučuji, CK Italieonline také. Apollo je přímo na pláži, která je čistá, moře čisté, blízko tři markety, ulice plná obchodů. Do centra města (Piazza Marconi, Via Bafile) je to ale 7 minut autem. Apollo je dle mého názoru na to co nabízí drahé. Jako bonus dostanete protivnou správcovou, která všem turistům pila krev. Italieonline nabízí za lepší peníze mnohem hezčí a vybavenější apartmány s úžasným personálem, z posledních let nás nadchla Roberta v Caorle nebo vynikající Cormorani v Loanu. Tedy Jesolo určitě ano, ale asi bydlet jinde...

Klient, ČR,
Jesolo Green Village
Jesolo Green Village

Byli jsme zde po druhé a klidně pojedeme znovu x umýt nádobí a uklidit není žádný problém. Stačí sebou vzít tablety do myčky a cif, což jsme měli. Obchody v dosahu, takže nic není nutno vozit sebou.

Pavel Karvánek, Prachatice ČR,
Hotel Vianello
Hotel Vianello

Celkově to byl moc pěkný týden, doporučujeme toto místo zejména rodinám s malými dětmi. Moc se nám tady líbilo. Jinak týden je zde tak akorát.

Tomáš Hlavatý, Pardubice ČR,
Hotel Tokio
Hotel Tokio

Ubytování odpovídá tříhvězdičkovému hotelu, byli jsme v několika hotelech v této destinaci a jsou si všechny dost podobné, pokoje jsou docela malé pro 2 osoby s 2 dětmi, ale na druhou stranu na dovolenou se nejezdí ležet na pokoj. Personál byl velice laskavý a příjemný. Od hotelu je všechno velice blízko-pláž,restaurace,market a pekárna hned pod hotelem. Pokoj jsme měli do vedlejší ulice,ale z balkonu bylo vidět jak na hlavní ulici tak i na pláž. Jídlo bylo dobré, sice bych ocenila větší fantazii při snídani,ale večeře byla super. Menu v několika jazycích. Jedno z mála co bych vytkla je, že při odchodu se vypne elektrika, což pro ty, kteří mají sebou minilednici jako my, musí počítat s jejím vypnutím.

Michaela Drahošová, Frýdlant ČR,
Hotel Amalfi
Hotel Amalfi

Hotel odpovídá dvěma hvězdá a ceně.Není to žádný luxus,ale my jsme byli spokojeni.Bylo čisto každý den měnily ručníky na pokoji,strava výborná!!!Poloha hotelu je skvělá!!Můzu jen doporučit.

Jana Jurčíková, Zlín ČR,

Objevte destinaci Jesolo

Vítejte v Lido di Jesolo, malebném letovisku na severovýchodním pobřeží Itálie, které...

Podrobnosti