Pokračovaním v používaní našich webových stránek vyjadřujete svůj souhlas s používáním souborů cookie v souladu s Pravidly ochrany soukromí

Nastavení Přijmout vše

14.06-28.06
2

Osoby

  • Dospělí

    2

  • Děti

    0

Filtry

  • Stravování

  • Typ ubytování

  • Vybavení

  • Aktivity

  • 0 m

    3 000 m

Dovolená Jesolo Itálie

V lokalitě Jesolo nabízíme celkem 219 možnosti ubytování:
hotel (110), apartmán (112), kemp (1)

Recenze Jesolo

Hotel Verdi
Hotel Verdi

Vzhledem k ceně odpovídající služby. Nepříjemné je parkování na velmi malém parkovišti s omezeným prostorem. Personál je velmi ochotný a vždy usměvavý.

Ing. Tadeáš Narovec, Sedlčánky ČR,
Hotel Florida
Hotel Florida

Hotel přímo u pláže s bazénem, problém s parkováním, ale perzonál vše vyřeší, přeparkoval si auto sám, jenom laxní recepční den před odjezdem, museli jsme ho urgovat, aby přeparkoval auto k rannímu odjezdu. Jinak číšníci super, dohoda s uklízečkami také ok, jenom nějaká paní z hotelu neustále každý večer při večeři chodila na pokoj a nosila horoskopy, a to i přes náš zákaz na recepci... Snídaně stále stejné, smažená vajíčka a slanina, plátkový a tavený sýr a nakrájená uzenina, více druhů croissantů, večeře výběr z několika druhů jídla, 3 chody, hodně ryb, pro děti občas problém vybrat, ale zase stylové. Jinak hotel doporučuji.

Martin Valta, Náchod ČR,
Hotel Portofino
Hotel Portofino

I když se nám počasí nevyvedlo, tak se nám líbilo, odpočinuli jsme si a ochutnali italské dobroty.

Klient, ČR,
Residence Apollo
Residence Apollo

Lido di Jesolo určitě doporučuji, CK Italieonline také. Apollo je přímo na pláži, která je čistá, moře čisté, blízko tři markety, ulice plná obchodů. Do centra města (Piazza Marconi, Via Bafile) je to ale 7 minut autem. Apollo je dle mého názoru na to co nabízí drahé. Jako bonus dostanete protivnou správcovou, která všem turistům pila krev. Italieonline nabízí za lepší peníze mnohem hezčí a vybavenější apartmány s úžasným personálem, z posledních let nás nadchla Roberta v Caorle nebo vynikající Cormorani v Loanu. Tedy Jesolo určitě ano, ale asi bydlet jinde...

Klient, ČR,
Residence El Palmar
Residence El Palmar

Apartmán v Residenci El Palmar mohu jen doporučit, nejen pro dospělé ale i pro rodiny s dětmi, příjemný personál, parkování a poloha v klidné části Jesolo.

Martin Svíženský, Brno ČR,

Objevte destinaci Jesolo

Vítejte v Lido di Jesolo, malebném letovisku na severovýchodním pobřeží Itálie, které...

Podrobnosti