Pokračovaním v používaní našich webových stránek vyjadřujete svůj souhlas s používáním souborů cookie v souladu s Pravidly ochrany soukromí

Nastavení Přijmout vše

14.06-28.06
2

Osoby

  • Dospělí

    2

  • Děti

    0

Filtry

  • Stravování

  • Typ ubytování

  • Vybavení

  • Aktivity

  • 0 m

    3 000 m

Dovolená Cavallino-Treporti Itálie

V lokalitě Cavallino-Treporti nabízíme celkem 23 možnosti ubytování:
apartmán (15), kemp (8)

Recenze Cavallino-Treporti

Residence Nuovo Sile
Residence Nuovo Sile

Ideální klidná dovolená s malými dětmi, kdy oceníte klidné večery, čisté a pozvolné moře v kombinaci s dvěma bazény přímo před ubytováním. V dosahu jsou Benátky, po dvacetiminutové jízdě autem, lodí za 9EUR zpáteční jízdenka.

Klient, ČR,
Residence Nuovo Sile
Residence Nuovo Sile

Tuto destinaci jsme navštívili podruhé, velice klidná lokalita, takové domácí prostředí, dle mého odhadu 80% apatmánů obývají domorodci a tomu odpovídá čistota a pěkně osázené terasy.

Milan Gabrlík, Skrbeň ČR,
Sant Angelo Village
Sant Angelo Village

Super místo, spoustu zábavy a co oceňuji nejvíce, tak je krámek s potravinami + další obchod s ovocem a zeleninou a jak obchod nazývají "bazar" tam najdete od plavek přes prodlužováky až po kotlíky na vaření.

Josef Hubač, Kadaň ČR,
Residence Conchiglie
Residence Conchiglie

Tento komplex bych doporučil především pro rodiny s dětmi, a to s ohledem na svoji polohu (v klidné části), dostupnosti pláže (pouze 150 metrů přes parkoviště) a vybavenost (vlastní bazény). Řadu apartmánů v komplexu vlastní italové, kteří tam často nejsou (spíše pouze na víkendy), a proto je komplex přes týden poloprázdný (i v červenci).

MVDr. Tomáš Březina, Praha 2 ČR,
Vela Blu Camping Village
Vela Blu Camping Village

Velmi příjemná dovolená, výborně vybavený kemp. Kousek od pláže i bazénu, výborná restaurace s příznivým cenami jídel a se zmzlinou. Určitě doporučuji pro rodiny s dětmi. Nevýhodou jsou placená lehátka u bazénu a vysoké ceny pití, hlavně piva a nealka. Plážový servis byl v ceně, lehátka a slunečník na pláži jsme dostali přidělený k ubytování, tudíž byl po celou dobu našeho pobytu jen pro nás, což bylo super. Celkové jsme byli velmi spokojení.

Ema Macourková, Jezernice ČR,

Vybrané TOP nabídky

Výhodné nabídky pobytů pro vaší dovolenou v Itálii

Objevte destinaci Cavallino-Treporti

Cavallino, známé také jako Cavallino-Treporti, je malebné město nacházející se v regionu Veneto na...

Podrobnosti