Pokračovaním v používaní našich webových stránek vyjadřujete svůj souhlas s používáním souborů cookie v souladu s Pravidly ochrany soukromí

Nastavení Přijmout vše

14.06-28.06
2

Osoby

  • Dospělí

    2

  • Děti

    0

Filtry

  • Stravování

  • Typ ubytování

  • Vybavení

  • Aktivity

  • 0 m

    3 000 m

Dovolená Caorle Itálie

V lokalitě Caorle nabízíme celkem 135 možnosti ubytování:
hotel (21), apartmán (113), kemp (3)

Recenze Caorle

Villaggio Le Betulle
Villaggio Le Betulle

v CAORLE ALTANEA a v VILLAGGIO LE BETULLE se nám velice líbilo pro pohodovou, klidnější polohu a blízkou dostupnost pláže, obchodu, restaurace a zábavy pro děti. Pozvolné pláže vhodné pro děti s nabídkou WC, sprchy a občerstvení. Výlety do CAORLE a BENÁTEK. Bude-li možnost, rádi se vrátíme. Velmi oceňuji, že popis v nabídce odpovídal skutečnosti. Za to díky ITALIEONLINE.

Petr Maleček, Telč ČR,
Residence Holiday
Residence Holiday

již jsme zde po několikáte a zase velká pochvala personál je super,počasí jsme měli výborné tak nevím co více dodat ,těšíme se zas novou sezonu s pozdravem Mikušová Praha-západ

Ivana Mikušová, Praha 5 ČR,
Residence Ai Salici
Residence Ai Salici

Závěrem bych chtěl napsat, že dovolená byla moc pěkná díky krásnému počasí dobré nálady rodiny a kásnému koupání v moři. Velký nedostatek alespoň pro mou rodinu byl velký počet rodin v residenci která je uzavřená v kruhu a uprostřed bazén tudíž mluvit mezi sebou bylo jako to říkat pomalu všem jelikož se vše rozlehalo po celém objektu, ale to by nebylo, tak hrozné. Nedoporučuji lidem se ubytovavat v tomto objektu kteří touží po klidu. Velký počet rodin s malými dětmi je opravdu pro klid jak ve dne, tak v noci nemyslitelný. Na závěr jedna perlička v objektu byli ubytováni tak desetiletí mládí italští fotbaslisti ( celé mužstvo asi soustředění) , tak si asi dokážete představit když v 15.30 všichni šli do bazénu. Relaxační odpočinek v této residenci ani náhodou. Prijemnou dovolenou všem.

Miroslav Landa, Praha 6 ČR,
Residence Roberta
Residence Roberta

S residencí Roberta jsme byli velice spokojeni. Apartmány byly poměrně velké a prostorné,měli velké balkony.Vzhledem k tomu, že jsme měli sebou kočárek, tak jsme velice ocenili výtah v residenci. Koupání u bazénu bylo příjemné. Vzdálenost od pláže byla přijatelná.Vzhledem k tomu, že jsme jeli 3 rodiny společně ocenili jsme také to, že nám bylo vyhověno ohledně našich požadavků, abychom měli apatmány co nejblíže u sebe a i na na pláži jsme měli přidělené slunečníky vedle sebe.

Simona Hladíková, Písek ČR,
Camping Marelago
Camping Marelago

Vrele vsem doporucuji, nic nechybelo a nemam jedinou pripomonku, bylo to naprosto super a vsude krasne cisto, uklizeno a vybaveni perfektni. Urcite se vrátíme ????

Romana Wendlová, Teplice Nad Metují ČR,

Aktuální TOP nabídky

Objevte naše nejlepší dovolenkové nabídky!

Objevte destinaci Caorle

Caorle je přímořské město ležící v oblasti Benátsko na severovýchodě Itálie. Toto...

Podrobnosti